Enemmän kuin mainostoimisto

Sydän pakahtuu! Saimme tämän ihanan ja lämminhenkisen sloganin asiakaspalautteena. Voi että, kun me ollaan superkiitollisia siitä, että viestimme on tavoittanut asiakkaan: "Olet meille enemmän kuin toimeksianto."

Pohdimme huolella yrityksellesi sopivat keinot lisätä myyntiä ja tehostaa markkinointia, kun samalla olemme kiinnostuneita myös jaksamisestasi sekä hyvinvoinnistasi.

Amoundan graafinen suunnittelija,  Pirjo Isorinne, on myös NLP- ja vuorovaikutusvalmentaja. Hän tuo mainontaan valmentavaa otetta. Hän toimii freelancerina ja tekee toimeksiantoja alihankintana mainostoimistoille.

 

Raahe, Oulu, koko Suomi

Tiimimme koostuu yrittäjistä ympäri Suomen. Mainostoimistomme pääpaikka on Raahe. Ajaa hurautamme helposti täältä Ouluun, Ylivieskaan, Kalajoelle tai vaikkapa Kärsämäelle. Meistä on hurjan mukavaa palvella asiakkaita ympäri Suomen. Kokemusta löytyy vuodesta 2004 asti, vaan ei kalkkeutumista! Erityisesti some-ympäristö muuttuu välillä nopeallakin tahdilla. Vierivä kivi ei sammaloidu. Emme mekään. Tutustu palveluihimme.

Teemme tiivistä yhteistyötä ideoita ja ihanuutta pursuavan Studio Panoraman ja superystävällisen luotto-ohjelmoijamme Lucci.fin kanssa.

Alihankinta

Oletko koodaaja, tekstintekijä, tai kenties omistat isohkon mainostoimiston? Voit ostaa meiltä kätevästi palvelut alihankintana projektikohtaisesti hinnoiteltuna. Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta tai soita 045 6342 778.

 

Emme ole tehdas

Jos haet nopeita ratkaisuja, emme ehkä ole sinun mainostoimistosi. Haluamme käyttää aikaa siihen, että toimintasi tulee meille tutuksi. Tämä malli auttaa meitä, mutta vielä enemmän yritystäsi - saat meiltä ehdotuksia siitä, että mitkä mainonnan kanavat ovat juuri sopivat sinun yrityksellesi. Varaudu siis myös suoriin sanoihin! Vaikka varaamme reilusti aikaa työlle, ovat toimitusajat tärkeitä. Saat työsi aina ajallaan, kuin on sovittu!

Lue myös miksi annamme miten toimimme.

Mainostoimisto Amounda, Raahe   info@amounda.fi    045 6342 778    Toimimme verkon kautta kaikkialla Suomessa