Palvelumme

Tiedätkö mitä? Hoivissamme voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja jättää meidän huoleksemme sen, mitä markkinoinnillisia toimenpiteitä tarvitset. Ohjaamme yrityksesi pois turhista mainospaikoista tuottaviin.

 

Miten yrityksesi näkyy printissä?

 

Esitteet, flyerit, asiakaslehdet

  • Tarvitsetko asiakaslehden kertomaan palveluistasi tai tuotteestasi vai riittääkö flyer?
  • Käytkö messuilla?
  • Kertooko myymäläsi sisustus sitä tarinaa, jota toivot sen kertovan?
  • Oletko hyödyntänyt neljällä pyörällä liikkuvan mainostilan eli autosi?

Joko luit miksi kannattaa valita juuri meidät? Katso myös printtityöt Hyvinvointi Kaarnikalle.

 

Miten näyt verkossa?

 

Responsiiviset nettisivut

Responsiivinen nettisivu muokkautuu mukavasti selailtavaksi nettisivuksi erilaisilla päätelaitteilla. Responsiivisuudesta tuli nopeasti myös Googlen standardi, kun Google aloitti "rankaisemaan" negatiivisella hakutuloksella sivuja, jotka eivät ole responsiivisia.

Rakennamme nettisivustot pääsääntöisesti luotettavalle Lucci -alustalle. Katso malliesimerkki responsiivisesta sivustosta Laskentapalvelu Vantaa ja Tilastoneuvonta.

Huolehdimme aina nettisivujesi hakukonelöydettävyydestäsi, sillä ilman sitä yrityksen nettisivut voi suoraan sanottuna vetää vessanpytystä alas.  Suosittelemme myös tekstien läpikäymistä tiimimme ammattilaisen kanssa. Voit tarkistaa Googlen palvelun avulla, soveltuuko nettisivusi mobiiliin.

 

Some - Sosiaalinen media

Some auttaa näkymään tehokkaasti nykypäivänä. Toteutamme valmiiksi Facebook-sivut kuin myös erilaiset kilpailut ja kampanjat facessa.

 

Asiakaskirjeet

Tykkäämme itse Mailchimp -ohjelmasta ja suosittelemme sen käyttöä myös asiakkaillemme. Toteutamme sekä yritysilmeen mukaisia Mailchimp-kirjepohjia kuin myös kampanjoita.

 

 

Onko yrityskuvasi kunnossa? Miten myynti sujuu?

Tiedätkö miten asiakkaat näkevät yrityksesi? Omat silmät eivät monesti näe asioita kriittisesti ja luovasti, kuten ulkopuolisen silmät. Lainaamme siis mielellämme omaa näkemystämme yrityksesi myyntiin kuin myös yritysilmeeseen.

 

Logon suunnittelu

Logo on yritysilmeesi peruskivi. Katso tästä miten logosuunnitteluprosessi eteneepi.

Meillä on erilaiset kustannusrakenteet yksinyrittäville ja yrityksille. Yksinyrittäjäksi luetaan yritys, jossa on vain nimensä mukaisesti yrittäjä itse.

 

 

 

Mainostoimisto Amounda, Raahe   info@amounda.fi    045 6342 778    Toimimme verkon kautta kaikkialla Suomessa